Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γεώργιος Κρητικός - Παραδοσιακό Κρεοπωλείο Τήνος
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Παραδοσιακά Αλλαντικά & Προϊόντα | Παραδοσιακό Κρεοπωλείο Τήνου
 
 
 
 
 
 
 

ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά αποδεικνύει την αγάπη και το μεράκι μας για την καθημερινή σας εξυπηρέτηση με φρέσκο ντόπιο κρέας ασύγκριτης ποιότητας.
 
 

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των κρεάτων μας, αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στο κρεοπωλείο μας, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από κρέας, κρεατοσκευάσματα καθώς και παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου.
 
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δεχόμαστε παραγγελίες για γάμους, βαπτίσεις και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


TO ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ MAΣ

Στην Τήνο και πιό συγκεκριμένα στην καρδιά της Χώρας βρίσκεται το κρεοπωλείο μας "Γεώργιος Κρητικός", το οποίο για περισσότερα από 40 χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη του φρέσκα και ντόπια Τηνιακά κρέατα, νόστιμα λουκάνικα, λούζες και πολλά ακόμα κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης και άριστης αντίληψης της σύγχρονης πραγματικότητας, το κρεοπωλείο μας συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση και σας προσφέρει καθημερινά μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στο κρεοπωλείο μας "Γεώργιος Κρητικός" στην Τήνο, συνεχίζουμε μία μεγάλη παράδοση στο κρέας, παρέχοντας καθημερινά στους πελάτες μας φρέσκο ελληνικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της εποχής και προσπαθούμε να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν νόστιμα, οικονομικά και εύκολα το καθημερινό φαγητό τους...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ