Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Γεώργιος Κρητικός - Παραδοσιακό Κρεοπωλείο Τήνος

Στην Τήνο και πιό συγκεκριμένα στην καρδιά της Χώρας βρίσκεται το κρεοπωλείο μας "Γεώργιος Κρητικός", το οποίο για περισσότερα από 40 χρόνια προσφέρει σε κάθε πελάτη του φρέσκα και ντόπια Τηνιακά κρέατα, νόστιμα λουκάνικα, λούζες και πολλά ακόμα κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης και άριστης αντίληψης της σύγχρονης πραγματικότητας, το κρεοπωλείο μας συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση και σας προσφέρει καθημερινά μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης.

Όλα τα κρεατά μας είναι αποκλειστικά ελληνικά και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιώντας αυτό το κρέας και πολλά φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου δημιουργούμε πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα για να τα απολαύσετε με την οικογένεια σας, με φίλους η να τα προσφέρετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις σας. Δεχόμαστε παραγγελίες για γάμους, βαπτίσεις και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε και μία μεγάλη γκάμα από παραδοσιακά Τηνιακά προϊόντα όπως μαρμελάδες, μέλι, μακαρόνια, κάπαρη και πολλά ακόμα αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Το προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι στην διάθεσή σας και φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχετε μείνει ικανοποιημένοι.

Η συνεχής αναζήτηση καλύτερης ποιότητας κρεάτων αλλά και η μεγαλύτερη γκάμα πρότυπων κρεατοσκευασμάτων έτοιμων για κατανάλωση, μας ανέβασε ακόμα ψηλότερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών και έχουν κάνει το κρεοπωλείο μας να αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρεοπωλεία στην Τήνο
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Τήνο.